Preminuo i drugi mladić koji je upucan ispred škole, uhapšeni osumnjičeni

GS
Preminuo i drugi mladić koji je upucan ispred škole, uhapšeni osumnjičeni

FUTOG - Nikola Š. (18) iz Futoga kod Novog Sada, koji je ranjen sinoć u tom mjestu, preminuo je od zadobijenih povreda.

Uhapšene su četiri osobe osumnjičene za učešće u pucnjavi i dvostrukom ubistvu, koje se oko ponoći odigralo kod škole u Futogu. Među uhapšenima je i neposredni izvršilac krivičnog djela teško ubistvo, saznaje Telegraf.rs.

Kako se nezvanično saznaje, u pucnjavi koja se noćas dogodila ubijen je i Miloš. M. (19), takođe iz Futoga. Dvojica mladića sjedjela su sinoć ispred škole gdje se i inače mlađi mještani okupljaju svako veče.

U jednom momentu naišao je napadač ili više njih i tada je došlo do kobne pucnjave. Miloš M. je ranjen u glavu, prevezen u KC Vojvodina, potom podlegao povredama, a Nikola Š. je ubijen na licu mjesta, gdje su radnici Hitne pomoći mogli samo da koonstatuju srmt.

Prema informacijama iz istrage, policija je za svega 15 minuta uhapsila četvoricu mladića za koje se sumnja da su povezani sa u dvostrukim ubistvom. Prema prvim informacijama, motiv bi mogli biti nerašćišćni računi od ranije.

Kako saznaje "Telegraf", policija u Novom Sadu brzom i efikasnom akcijom uhapsila je N. L. (23), D. D. (24), O. R. (21) I B. G. (26). Svi osumnjičeni su zadržani do 48 časova, policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana