Potraga za policajcem zbog ubistva u Priboju

Tanjug
Potraga za policajcem zbog ubistva u Priboju

PRIBOJ - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Igor. A. (1995) iz Priboja, policijskim službenikom, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ubistva.

Osumnjičeni koji je bio van dužnosti, tereti se da je, oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem Ervinu.Č koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank.

Tridesetpetogodišnjak je od zadobijenih ozljeda preminuo u bolnici u Priboju.

Osumnjičeni je pobjegao s mjesta događaja i za njim je raspisana potjernica.

Prema riječima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor A. sa kolegom.

– Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svjestan šta se događa. Kroz cijeli kafić se prolamao vrisak: „Ubio ga je, ubio ga je”. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt – kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Prema nezvaničnim saznanjima sa terena, napad su snimile sigurnosne kamere iz lokala.

Policijski službenici priveli su na informativni razgovor dvije osobe zbog sumnje da su pomogle I. A.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana