„Pošta Srbije“: Obustavljen rad pošte u Banjskoj zbog upada albanskih terorista

Tanjug
„Pošta Srbije“: Obustavljen rad pošte u Banjskoj zbog upada albanskih terorista

BEOGRAD - JP „Pošta Srbije” saopštila je danas da je obustavljen rad pošte u Banjskoj, na Kosovu i Metohiji zbog, kako su naveli, upada albanskih terorista u objekat pošte prošle noći i velike materijalne štete koju su napravili.

Kako se navodi, prilikom upada albanskih terorista pričinjena je velika materijalna šteta, oštećena je imovina i ukradena oprema.

-Albanski teroristi tim vandalskim činom, ne samo da su doveli do toga da će privremeno biti obustavljeno pružanje poštanskih usluga Banjskoj, nego su, inspirisani neodgovornom i opasnom politikom Aljbina Kurtija, svesno i namerno nastavili sa zastrašivanjem i uništavanjem svega što je srpsko na KiM, kao i otežavanjem nesmetanog kretanja, rada i svakodnevnog života svih onih koji se protive nerazumnoj politici privremenih organa vlasti u Prištini - navodi se u saopštenju.

JP „Pošta Srbije” ističe da trenutno, zbog blokade koju sprovode osobe naoružane dugim cevima, nije u mogućnosti da tačno utvrdi razmjere pričinjene štete, a da će javnost biti naknadno obaviještena o tome kada će poslovnica pošte u Banjskoj otpočeti sa radom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana