Porodična tragedija u Srbiji: Alkoholisan muž ubio suprugu nožem

G.S.
Porodična tragedija u Srbiji: Alkoholisan muž ubio suprugu nožem

VRANjE - U selu Repincu, u opštini Vladičin Han, dogodila se porodična tragedija koja je zgrozila čitavu zajednicu. Uhapšen je 61-godišnji S.D. zbog sumnje da je sinoć, oko 21 čas, brutalno ubo nožem svoju 55-godišnju suprugu, koja je kasnije podlegla povredama.

Šok i jeza obavili su selo Repince nakon što je Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo da je došlo do okrutnog ubistva u porodičnom domu. Nesrećna žena izletjela je na ulicu nakon što ju je njen muž brutalno izbo nožem.

Prema izvještajima medija, tragičnom događaju prethodila je žučna rasprava u njihovom domu, a suprug je u tom trenutku bio pod uticajem jakog alkohola. Kćerka nesrećne žene odmah je pozvala policiju i hitnu pomoć nakon što je zatekla stravičan prizor.

Porodični sukobi i neprijavljena nasilja

Iako u porodici nije bilo prethodnih prijava nasilja, saznaje se da su odnosi između supružnika bili narušeni, te su čak razmatrali opciju razvoda. Tragično ubijena žena radila je kao čistačica u Domu zdravlja u Vladičinom Hanu, i prema riječima kolega, bila je voljena i poštovana članica radne zajednice.

Izvršilac ovog strašnog zločina pronađen je na mestu zločina i odmah je uhapšen. Policija će podnijeti krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje u krivično delo ubistva, a nakon toga će biti priveden tužiocu radi saslušanja. Javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Vranju obavio je uviđaj na mjestu zločina, dok je naložena obdukcija tijela koju će sprovesti stručnjaci iz Zavoda za sudsku medicinu u Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana