Popović: Brinem se za Vučića, "kavčani" se ne igraju

Tanjug
Foto: Tviter

BEOGRAD- Ministar za inovacije i tehnološki razvoj i lider Srpske narodne partije Nenad Popović rekao je danas da vjeruje u naše službe bezbjednosti, te da je uvjeren da su preduzeti svi koraci da se odgovorni za pripremu atentata na predsjednika Srbije, što prije uhapse.

Povodom sumnji da se politički inspiratori i naručioci atentata na predsjednika Aleksandra Vučića nalaze u Crnoj Gori, on je u intervjuu za Novosti rekao da se on ne plaši da kaže da je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović šef kriminalnog režima koji rukovodi "kavačkim klanom".

"Moram da budem zabrinut za predsednika, jer znam da se ovi ljudi ne igraju. Zbog toga i sam dobijam ozbiljne pretnje od pripadnika kriminalnih klanova iz Crne Gore povezanih sa Đukanovićem", naveo je Popović.

Govoreći o izborima Popović je na pitanje da li će SNP i na ove izbore ići zajedno sa SNS, odgovorio da SNP dijeli najveći deo programskih načela sa partnerima iz SNS i da će "upravo ona biti osnova razgovora o nastavku saradnje pred predstojeće važne izbore za budućnost Srbije".

"Naša politika je uvek bila nezavisna i suverena Srbija koja čuva svoje Kosovo, Republiku Srpsku, svoj narod u Crnoj Gori. Mi smo za vojno neutralnu državu koja nikada neće biti deo NATO. Želimo razvoj najboljih odnosa sa našom ruskom braćom, ali i partnerima iz Evrope", naglasio je Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana