Počinje suđenje za smrt Šabana Šaulića

GS
Počinje suđenje za smrt Šabana Šaulića

Čitava porodica Šaulić će otići za Njemačku da bi prisustvovali suđenju koje već izaziva ogromno interesovanje u javnosti.

Skoro tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, čitav slučaj dobiće svoj sudski epilog. Ročište na kome će po prvi put pred lice pravde biti izveden Turčin Alsin Levent zakazano je za 20. januar.

Čitava porodica Šaulić će otići za Njemačku da bi prisustvovali suđenju koje već izaziva ogromno interesovanje u javnosti do te mjere da je sud dobio rekordan broj prijava za akreditacije predstavnika njemačkih, ali i medija iz okolnih država, javlja Objektiv.rs

Ovo će biti prvi put da će se porodica sresti licem u lice sa čovjekom koji je usmrtio Šabana, a Gordana Šaulić je povodom svega ovoga izjavila:

– Vjerujemo u sud u Njemačkoj i nadamo se maksimalnoj kazni, ali koliko god da bude osuđen, ništa ne može vratiti našeg supruga, oca i dedu Šabana niti umanjiti tugu i bol koje osjećamo. Dvije porodice su zavijene u crno i ostaju da žive sa tim dovijeka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana