Odbijen prijedlog za ukidanje pritvora sinovima osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić

Tanjug
Foto: ILUSTRACIJA

NIŠ - Viši sud u Nišu odbio je predlog za ukidanje prtivora Milanu i Stefanu Džoniću, osumnjičenim za učešće u ubistvu tročlane porodice Đokić, zajedno sa svojim ocem Goranom i još dvojicom osumnjičenih K.M. i A.M.

Prijedlog za ukidanje pritvora podnio je njihov branilac, a rješenje kojim je odbijen predlog donio je sudija za prethodni postupak, precizirao je portparol suda Milan Stanisavljević za Tanjug. Takođe, krivično vanpretresno veće istog suda odbilo žalbu na rješenje o određivanju pritvora K.M. i A.M.

Mediji su prethodnih dana prenosili izjave branilaca u ovom postupku navodeći da svi osumnjičeni osim Gorana Džonića imaju alibi. Sva petorica se sumnjiče za učešće u teškom ubistvu Gorana Đokica, njegove supruge Gordane i njihove 25-godišnje ćerke Lidije, 26. septembra u selu Moravac kod Aleksinca.

Protiv njih istragu vodi Više javno tužilaštvo u Nišu, zbog sumnje da su izvršili krivično dJelo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora. Istraga je zatvorena za javnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana