Očevidac opisao jezivo ubistvo u Pirotu: Ušla je u prodavnicu da kupi voće, a onda je odjeknuo pucanj

GS
Foto: Tanjug

PIROT - Ušla je u prodavnicu da kupi voće, a onda je odjeknuo pucanj, rekao je očevidac jutrošnjeg užasavajućeg događaja u Pirotu, kada je Miroslav M. (55) upucao svoju bivšu partnerku Sanju M.

„Žena je ušla da bira voće, čujem odjednom strašan pucanj, mislio sam da sam ja mrtav. Izlazi prodavačica i kaže 'Leži u krvi jedna žena'. U glavu je upucana. Nisam ni bio svjestan šta se desilo, izašao sam i onda je došla Hitna pomoć i policija“ opisuje jedan od očevidaca zločina za Plus Onlajn.

Kako se saznaje, Miroslav je oko 9:45 časova ušao u PU Pirot i prijavio da je u centru grada, na Trgu Oslobodioca , ispalio metak iz pištolja u glavu bivše emotivne partnerke.

Sanja je zadobila povrede glave, nakon čega je preminula.

Miroslav je policajcima u stanici predao pištolj iz kojeg je pucao, piše Blic.

Napadač navodno ima kriminalni dosije.

Sanja, koja je vodila prodavnicu obuće, nedavno je raskinula vezu sa Miroslavo , što je mogući motiv ovog zločina.

„Sumnja se da ubica nije mogao da se pomiri s činjenicom da ga je Sanja M. ostavila nakon dugogodišnje torture i nasilja koje je doživjela od njega, pa je nastavio da je proganja“ kaže za Kurr  izvor iz istrage.

„ Žrtva je bukvalno učinila sve da se skloni od nasilnika, ali je on pratio, pretio, tukao i to su svi u gradu znali. Ne znam kada je tačno stavila tačku na njihovu vezu, ali je to verovatno bilo nedavno, čim ju je sad ubio.“ Dodaje izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana