Nina Kobiljski, majka ubijene djevojčice iz Ribnikara objavila ćerkin školski rad

Tanjug
Nina Kobiljski, majka ubijene djevojčice iz Ribnikara objavila ćerkin školski rad

BEOGRAD - Nina Kobiljski, majka djevojčice koja je ubijena prije tri mjeseca u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu objavila je fotografiju ćerkinog školskog rada na društvenim mrežama.

Majka je u objavi na Fejsbuku navela da je riječ koja je napisana u tom radu bila ćerkina omiljena riječ i da je to bio njen omiljeni citat.

 "Kako je divno to da niko ne mora čekati ni trenutak da bi počeo svet činiti boljim. Njen izabrani citat... "Sreća" izabrala je tu reč - napisala je majka devojčice koja je ubijena 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar". 

Njena ćerka je jedna od deset žrtava zločina koji se dogodio u Beogradu kada je maloljetni dječak pucao u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Nedavno je i otac ubijene djevojčice srpski odbojkaš Dragan Kobiljski na svom Fejsbuk profilu podijelio post o gubitku, bolu, ali i nepravdi sa kojom se nose roditelji ubijene djece. 

On je naveo da roditelje ubijene djece zovu roditeljima "stradale" djece, ali je ukazao da njihova djeca nisu stradala nesrećnim spletom okolnosti.

"Naša deca su ubijena (streljana, likvidirana) sa vrlo jasnom namerom, planom i željom za fatalnim ishodom....ništa se tu slučajno nije desilo...slučajno su se samo neki spasli... I kako sada žive, dišu i uopšte postoje roditelji ubijene dece? Kakvo je detinjstvo i mladost braći i sestrama, kakva je starost bakama i dekama? Kakav je život ranjenih i kolike su traume preživelih", upitao je Kobiljski u svom postu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana