Nikolašević neće da goni Šarića i pripadnike njegove grupe

Tanjug
Nikolašević neće da goni Šarića i pripadnike njegove grupe

BEOGRAD- U Specijalnom sudu u Beogradu danas je oštećeni Goran Nikolašević, rekao da se ne pridružuje krivičnom gonjenju Darka Šarića i pripadnika njegove grupe, koji se terete za više krivičnih djela među kojima je i psotavljanje bombe pod Nikolaševićeva kola.

Nikolašević tvrdi da je na njegova kola bombu postavio svedok-saradnik u postpuku protiv Šarića, Nebojša Joksović, a ne neko od optuženih po Šarićevom nalogu. Na pitanje sudije da li se pridružuje krivičnom gonjenju i ističe imovinsko pravni zahtev, Nikolašević je odgovorio "ne", i istakao da može da se pridruži krivičnom gonjenju ako se povede krivični postupak protiv Joksovića.

On je ispričao i kako je saznao da mu Joksović sprema likvidaciju, zbog čega je podneo krivičnu prijavu protiv njega, ali kako tvrdi policija nije postupala po toj prijavi. Njemu je tu informaciju dao Dalibor Ristović koji je kako je tvrdio bio angažovan da ubije NIkolaševića.

Nikolašević je rekao da je pričao ljudima da mu Joksović sprema likvidaciju kako bi "sačuvao svoju glavu", a iz istog razloga je često pričao sa novinarima i gostovao u TV emisijama.

Njemu je neko postavio bombu na automobil, koji je bio ispred kuće, u avgustu 2020. godine. Ova grupa se tereti da je angažovala ljude koji su postavili tu bombu i zaplašili Nikolaševića navodeći mu da je to uradio Joksović, a sve u cilju diskreditacije njega kao svedoka saradnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana