Nadležni organi da se bave bezbjednošću porodice Vučić

Srna
Nadležni organi da se bave bezbjednošću porodice Vučić

BEOGRAD - Poslanik SNS i predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službe bezbednosti Igor Bečić pozvao je danas nadležne organe da se ozbiljno bave pitanjem bezbjednosti porodice predsjednika Aleksandra Vučića.

Bečić je, komentarišući današnju naslovnu stranu lista Danas, na kojoj je sin predsednika Vučića, rekao da takve naslnovnice i insinuacije nisu nimalo naivne i da predstavljaju "poziv na linč i likvidaciju Danila Vučića što je, dodaje, nedopustivo u demokratski uređenoj državi.

On je pozvao državne organe da se pozabave i pitanjem tokova novca kada je reč o nezavisnim medijima i nevladinim organizacijama koje, kako navodi, pod parolom demokratizacije i nezavisnosti delovanja ozbiljno urušavaju bezbednost države i njenih građana. 
Bečić ocjenjuje i da će Danilo Vucić, šta god da uradi ili ne uradi, biti javno blaćen i rastrgnut samo zato što je sin Aleksandra Vučića.

"Očigledno živimo u vremenu kada je sinu predsednika države zabranjeno da ode na javno mesto i da gleda utakmicu. Pre izvesnog vremena imali smo priliku da gledamo uplakanog ilasa kako kuka da mu neko napada decu. Evo sad iz prve ruke vidimo čija su deca I čija je porodica meta politickih protivnika", naveo je Bečić.

On kaže da to nije slučaj samo sada u predizbornoj kampanji, već ocjenjuje da se Dragan ilas takvim "podlim igrama" služi godinama, koristeći kao instrument "takozvane nezavisne medije i nezavisne novinare", koji su, ocenjuje Bečić, itekako suštinski finansijski zavisni od svojih donatora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana