Na suđenju Belivuku svjedočila vlasnica kuće u Surduku gdje je spaljeno tijelo

Tanjug
Foto: Arhiva

BEOGRAD- U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem svjedoka nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici se terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Svjedok Aleksandra Ž., inače supruga Radoja Ž. rođaka navodnog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, ispričala je da je kuću u Surduku naslijedila od bake 2018. godine.
  
U dvorištu te kuće su kako se sumnja, pripadnci ove grupe spalili tijelo Gorana Mihajlovića.
    
Suprug Aleksandre Ž. je uhapšen u Istanbulu, jer je osumnjičen za ubistvo vođe škaljarskog klana Jovicu Vukotića.
   
Svjedok je opisala taj plac u Surduku i rekla da ima stara i nova kuća, kao i da staru kuću nisu zaključavali, jer su tu odlagali stvari za održavanje imanja.
  
Ključeve od te kuće su imali njen otac, bivši suprug, čovjek koji je sređivao imanje i brat od strica koji nikad nije dolazio.

Aleksandra Ž. se za  Radoja Ž. udala 2013. godine, a rastala 2015. godine, a zvanično se papirološki rastala od njega tek ove godine, jer nije mogao da mu bude uručen zahtjev na razvod braka.
      
Na pitanje u kakvim odnosima je bila sa Radojem Ž. 2018. i 2019. godine, Aleksandra Ž. je rekla da nije imala komunkaciju sa njim, te da ga djeca nisu vidjela pet godina.
   
Nakon iskaza Aleksandre Ž. branioci su počeli sa primjedbama na iskaze svjedoka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana