MUP Srbije nastavlja potragu za nestalom porodicom Đokić

GS
Foto: Privatna arhiva

Policija intenzivno traga za Goranom Đokićem, njegovom suprugom Gordanom i dvadesetpetogodišnjom ćerkom Jelenom koji su nestali u nedjelju na putu od sela Moravac, gdje su bili kod Goranove majke, do Aleksinca gdje žive.

Iako su se u potragu uključila i helikopterska jedinica MUP, nikakvih tragova nema ni od porodice ni od vozila crnog folksvagen pasata, za čijim je upravljačem bio Goran kada su nestali.

Policija razgovara sa njihovim prijateljima, ali za sada nema nikakvih informacija koje bi ukazale na to šta im se desilo. Među onima koji su dali izjavu ovim povodom je i Zoran Stojković, koji je sa Đokićima povezan kumovskim vezama, a radio je u njihovoj menjačnici do prošle godine.

- Radio sam kod njih od 2008. godine do 23. marta prošle godine, kada sam otišao u invalidsku penziju. Kum sam njegovom bratu, krstio sam njegove bratanice. Otkako sam otišao u penziju, rjeđe sam ih viđao, prenosi Telegraf.

Kad bih silazio u grad, dva, tri puta mjesečno, svraćao sam kod Gorana da vidim kako posao ide. Nikada se nije ni na šta žalio. Šokiran sam, bili su u Vrnjačkoj Banji na odmoru pet dana, poslije toga se nismo vidjeli. Isključeno je da negdje ode, a da se ne javi. Išao je sa ćerkom i ženom na vikende, ali se uvijek javljao. Ne znam da li je imao neki motiv da nestane, ne znam, u šoku sam. Apsolutno ne znam ništa, to je sve iznenađujuće za nas. Brinem, strahujem da im se nešto desilo, možda i ono najgore - kazao je Stojković.

Podsećamo, nestanak Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25), prijavljen je juče, a u potragu za njima se u toku poslepodneva uključila i helikopterska jecinixa MUP Srbije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana