MUP Srbije kao položajnike ugostio policajku i njeno petoro djece VIDEO

Tanjug
MUP Srbije kao položajnike ugostio policajku i njeno petoro djece VIDEO

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić ugostio je danas u sjedištu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) porodicu Bojane Ćurčić, pomoćnika komandira Policijske stanice Nova Varoš, a ona i njeno petoro djece bili su i položajnici prilikom obilježavanja Božića u ovom ministarstvu.

Gašić je rekao kako za ministarstvo i njega samog ,kao prvog među jednakima, ovakav čin predstavlja istorijski trenutak, navodi se u saopštenju MUP-a.

-Nakon toliko godina nešto tako lepo dogodilo se u ovoj zgradi, a ovoj predivnoj porodici želim puno zdravlja, da budete srećni, od Boga blagosloveni, i da vas ima još više, a mi ćemo voditi računa o vama, jer ovo je naša budućnost - istakao je Gašić.

Ministar je svima poželeo mnogo porodične sreće i zdravlja i dodao da je ova mladost ono što će "sutradan da nastavi iste ove naše srpske običaje kao što to danas mi učimo od naših roditelja".  

-Zajedničkim snagama, upravo kako smo danas ovde okupljeni, treba da nastavimo u ovoj godini da vraćamo ministarstvo tamo gde mu je mesto, a to je da bude prvo po svemu u ovoj našoj lepoj Srbiji - poručio je Gašić.

Ćurčićeva je zahvalila Gašiću na srdačnom dočeku, poručivši da joj je ovakav gest značajan podstrek da nastavi svoj dalji rad u policiji.

U saopštenju se navodi da je u obiljležavanju Božića u Ministarstvu unutrašnjih poslova učestvovao i vladika Stefan, koji je poručio da pripadnici ovog ministarstva imaju veliku odgovornost da služe narodu i Bogu, crkvi i državi, i poželeo svima mir i srećan praznik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana