Pronađena tijela porodice Đokić iz Aleksinca

Tanjug,Srna
Foto: Juznevesti.com

BEOGRAD - Nedaleko od zapaljenog automobila porodice Đokić, danas su pronađena i njihova tijela, prenijeli su mediji.

Prema nezvaničnim navodima beogradskih medija, tijela su pronađena u ataru sela Tešica, negdje u reonu u kom je jutros pronađen i njihov zapaljen automobil crni “pasat”.

Kako javlja Pink tijela su pronađena na nepristupačnom terenu, i bila su prekrivena lišćem i granjem, te zbog toga još nije poznato da li su u pitanju tijela sva tri člana ove porodice.

Prethodno je pronađen izgorio automobil za koji se sumnja da je pripadao porodici Đokić iz Aleksinca koja je nestala prije šest dana, potvrđeno je Tanjugu.

Automobil je nađen na separaciji gdje se odvaja pijesak, nedaleko od puta koji vodi pored Morave, prenijeli su beogradski mediji.

Porodica Đokić drži mjenjačnicu u Aleksincu.

Policija je blokirala potez između sela Draževac i Tešica, a na terenu su i forenzičari.

Goran Đokić (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25) posljedni put su viđeni 26. septembra dok su se vraćali iz sela Moravac, gdje su bili u posjeti kod Goranove majke, snaje i bratanice.

Rodbina od tada nema kontakt sa njima, a ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin jutros je otkrio da su Đokićima u trenutku nestanka isključeni mobilni telefoni.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana