Medicinski tehničar tukao pacijente i koleginicu u hitnoj službi u Bogatiću

Tanjug
Medicinski tehničar tukao pacijente i koleginicu u hitnoj službi u Bogatiću

BOGATIĆ - Policija u Bogatiću uhapsila je nakon drame ispred Doma zdravlja D.R. (45), medicinskog tehničara u hitnoj službi, zbog fizičkog napada na pacijente i koleginicu I.S. sa kojom je bio u smjeni, prenosi Telegraf. rs.

Portal navodi da je više očevidaca koji su čekali na pregled reklo da je medicinski tehničar odjednom, ničim izazvan, nasrnuo na jednu pacijentkinju, a potom udario njenog supruga kad je pokušao da je zaštiti.

-Bio je razjaren, urlao je kako mu je dosta svega, pominjao neke vile i demone sa žutim očima i u žutim majicama, prizivao nekoga da dođe.

Bilo je strašno, preplašila sam se - ispričala je pacijentkinja koja se zatekla u Domu zdravlja radi hitnog pregleda.
Medicinska sestra I.S. je istrčala iz ordinacije napolje sa namjerom da smiri pomahnitalog kolegu, ali je i ona dobila batine.

-Nju je udarao, a u jednom trenutku i gurnuo svom snagom tako da je udarila glavom u vrata i pala na zemlju - rekli su očevici.
Kada se urlajući ustremio na još jednog čoveka koji se zatekao na parkingu, stigla je patrola policije koju je o nesvakidašnjem incidentu obavijestio jedan pacijent.

Siledžiju su policajci odveli u stanicu, nakon čega je hospitalizovan na psihijatrijskom odjeljenju šabačke bolnice. Povrijeđena medicinska sestra, prema nezvaničnim informacijama, ima podlive od udaraca koje je primila i nije životno ugrožena.

Tužilaštvo se još nije izjasnilo o pokretanju krivičnog postupka.

Izvor Telegrafa je objasnio da je to uobičajena procedura, s obzirom na to da je napasnik hospitalizovan i dodao da će se tužilaštvo o kvalifikaciji krivičnog djela izjasniti kada osumnjičeni bude zdravstveno sposoban da bude saslušan.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana