Lalić: Zvicer je "veliki šef"

Tanjug
Foto: Printscreen

BEOGRAD- Okrivljeni-saradnik Srđan Lalić nastavio je danas u Specijalnom sudu da odgovara na pitanja optuženog Marka Miljkovića u vezi navodnog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera.

  Lalić je kazao da je Zvicer "veliki šef" i da nije htio da se petlja sa nižepozicioniranim pripadnicima tog klana, kada je zaplijenjena droga koju je Lalić uzeo od njega za jednog člana kavačkog klana "Perunovića".
   
Dalje je pričao o slici koju mu je Zvicer iz bolnice u Ukrajini poslao sa podignutim prstom i crevom u ustima, a spomenuo je i da mu je Zvicer ostao dužan 2.700 evra.
   
Miljković je ispitivao Lalića o isceniranom ubistvu  Milinka Brašnjevića, pa je Lalić rekao da su polili lažnu krv po njemu, vezali ga i slali fotografije "škaljarskom klanu", te su za tu navodnu likvidaciju dobili 200.000 evra.
 
 Lalić je naveo da je Belivukova i Miljkovićeva grupa planirala ubistvo Luke Perenčevića, jer je Miljković prvo isplanirao da Perenčević ubije Dragana Supurovića, kako bi Miljković preuzeo i tribinu navijača "FK Rad".
   
Sudija je odredila pauzu nakon koje će Miljković nastaviti da ispituje Lalića. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana