Kuvalja: Šapić je čovjek koji voli Srpsku!

Novosti
Kuvalja: Šapić je čovjek koji voli Srpsku!

BEOGRAD - Aleksandar Šapić je ponos Srbije, čovjek koji bez uslovno voli svoj grad, svoju zemlju, kazao je to prvi čovjek trke Beograd - Banjaluka i predsjednik centra za razvoj i unapređenje sportske saradnje Srbije i Srpske Vladimir Kuvalja.

Kuvalja ističe da je tokom njihovih sastanaka upravo je glavna tema bila nacionalni interes i kako Beograd da bude još bolji.

– Sreli smo se nekoliko puta, svaki put me je impresionirao, koliko mu je važna Srbija, Republika Srpska i nacionalni interes. Kao Srbin sam ponosan što takav čovjek vodi glavni Srpski grad. Gospodin Šapić je čovjek sa vizijom i rješenjima, čovjek koji voli Republiku Srpsku i ne pravi razliku izmedju našeg naroda sa obe strane rijeke Drine – govori Kuvalja.

Kako dodaje, ono što ga čini ponosnim jeste činjenica što je  trku Beograd Banjaluka prepoznao kao simbol upravo te veze jednog naroda sa obje strane rijeke Drine i dao punu podršku.

– Mi više ne razmišljamo da li ce nam doci ekipe iz cijelog svijeta, potvrda toga je ovogodišnje izdanje koje je okupilo 40 zemalja sa sva četiri kontinenta. Naš primarni zadatak je da očuvamo trku i da ona još dugo bude upravo jedan od nacionalnih simbola našeg naroda ali i simbol slobode. Zahvaljujući upravo gospodinu Šapiću i svim ljudima koji vode gradove kroz koje trka prolazi, vladama Srbije i Republike Srpske, predsjednicima gospodinu Dodiku i Vučiću koji svakim danom pokazuju to jedinstvo, vode jasnu nacionalnu politiku i jačaju naše zemlje naš i moj zadatak je da to čuvamo i jačamo – zaključio je Kuvalja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana