Kosovska Mitrovica:Uhapšena dvojica Srba osumnjičena da su razbijali prozore na kioscima

Tanjug
Kosovska Mitrovica:Uhapšena dvojica Srba osumnjičena da su razbijali prozore na kioscima

PRIŠTINA - Kosovska policija saopštila je danas da je uhapsila dvojicu Srba osumnjičenih da su razbijali prozore na pojedinim kioscima u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice i navela da im je po nalogu tužioca određeno zadržavanje od 48 sati.

Kosovska policija je u saopštenju navela da je noćas u 1.48 časova dobila informaciju da na pijaci kod glavnog mosta na sjeveru Kosovske Mitrovice, dvije osobe razbijaju prozore na nekim kioscima, pa je dežurna policijska patrola brzo reagovala i stigla na lice mjesta, gdje su dvojica osumnjičenih primijećena. Oni su, čim su ugledali policiju, uspjeli da pobjegnu sa te lokacije, navela je kosovska policija na Fejbuku.

-Policijski službenici su, u cilju sprečavanja krađe i hapšenja osumnjičenih, nastavili da ih prate i uspjeli su da zaustave dvojicu osumnjičenih u ulici Kralja Petra oko 2.30 časova. Dvije uhapšene osobe -A.R. i L.V. sprovedene su i privedene u policijsku stanicu Sjeverna Mitrovica. O slučaju je obaviješten isljednik, koji je obavijestio i nadležnog tužioca. Pokrenut je predmet i po nalogu tužioca dvojici osumnjičenih je određeno zadržavanje od 48 sati – kazali su u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana