Karađorđevići ugostili i darivali mališane iz osjetljivih kategorija

Tanjug
Karađorđevići ugostili i darivali mališane iz osjetljivih kategorija

BEOGRAD - Princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević ugostili su na tradicionalnom božićnom prijemu na Belom dvoru mališane bez roditeljskog staranja, sa teškoćama u intelektualnom razvoju i socijalno ugrožene, te im uručili praznične poklone.

Princeza Katarina je poručila djeci da je Beli dvor i njihov dom i da je posebno srećna kada vidi njihovu radost zbog darivanja.

"Ova prilika da uživamo u svakom mogućem trenutku sa ovom divnom decom, da im pružimo našu ljubav, da se osećaju kao kod kuće i da znaju da nisu zaboravljena, poseban je blagoslov. To je dar po sebi, najveći dar na celom svetu. Kada vidimo svu decu kako se ovde igraju i smeju, to unosi veliku, posebnu radost u naša srca", poručila je princeza Katarina.

Održavanje ovih prijema je omogućeno zahvaljujući Humanitarnoj organizaciji "Lajflajn" iz Čikaga i njenih dobrotvora koji su i ove godine omogućili da ugrožena djeca u Srbiji i Republici Srpskoj osjete radost Božića, prenosi Tanjug.

Osim paketa, "Lajflajn" i Fondacija Princeze Katarine u Beogradu i ove godine su organizovali i dostavu hrane za božićnu trpezu za djecu u domovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana