Jovana Balašević prijavila supruga za nasilje: Tvrdi da ju je držao zaključanu

GS
Jovana Balašević prijavila supruga za nasilje: Tvrdi da ju je držao zaključanu

BEOGRAD - Glumica Jovana Balašević, kćerka poznatog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je u subotu svog vanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića, inače bivšeg predsjednika Skupštine Grada Novog Sada, za nasilje u porodici, piše Telegraf.

Kako se saznaje glumica je došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića u kom je živjela sa suprugom, da pokupi stvari i da se iseli, tada je došlo do verbalnog obračuna kada je Jovanović izrekao niz uvreda. On je potom suprugu zaključao u stan i rekao joj da neće izaći odatle i da zove policiju Balaševićeva je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio je da izađe.

Kćerka poznatog kantautora je policiji izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se liječi i da pije lijekove. Inače njih dvoje iz vanbračne zajednice imaju dvoje maloljetne djece. Kako Telegraf saznaje iz PU Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mjera zabrane prilaska, i protiv njega je tužilaštvo podnijelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici.

"Prijavila sam muža"

- Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, razumite me - poručila je Jovana za Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana