Istraga masakra kod Negotina: Djevojka uhapšena zbog četvorostrukog ubistva

novosti.rs
Istraga masakra kod Negotina: Djevojka uhapšena zbog četvorostrukog ubistva

NEGOTIN - M. B. (25) uhapšena je zbog sumnje da je učestvovala u četvorostrukom ubistvu u Jabukovcu.

Kako saznaju “Novosti”, ona se sumnjiči za teško ubistvo u saizvršilaštvu, a kao svog saradnika i osobu koja mu je rekla da Kazimirovići imaju para, označio ju je upravo Davor P. (35), koji je osumnjičen za četvorostruko ubistvo.

Ovaj Jabukovčanin je u prvom iskazu priznao da je ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Davor je u međuvremenu izmijenio iskaz i ispričao je da je M.B. dala ideju za pljačku, kao i da je ona pucala iz puške.

M.B. kojoj je sudija za predhodni postupak, na prijedlog Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, odredio pritvor u trajanju do 30 dana, međutim sve negira i tvrdi da ništa od onoga što je Davor pred istražitelje iznio protiv nje nije tačno.

Ona je na saslušanju negirala da je bila u ljubavnoj vezi sa Davorom, kao i da se plaši Davora.

Davor, međutim, kaže da je i M.B. učestvovala u zločinu pucajući iz puške, koja je zajedno sa škorpionom koga je on koristio i ostalim oružjem koje posjeduje pronađena zakopana na salašu njegove porodice. Iako su, kaže, oboje imali na rukama rukavice, osumnjičeni tvrdi da u svom telefonu čuva prepisku sa M.B. koja će navodno nedvosmisleno potvrditi sve što je rekao, što će pokazati i dodatna vještačenja sadržaja telefona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana