Preminuo Igor Brkić (17) za kojeg je navijao cijeli region, bolne riječi njegove majke tjeraju suze na oči

G.S.
Preminuo Igor Brkić (17) za kojeg je navijao cijeli region, bolne riječi njegove majke tjeraju suze na oči

Igor Brkić (17) iz Ljubovije preminuo je nakon duge i teške borbe sa rakom mozga.

Ovaj tinejdžer borio se svim silama protiv nevidljivog neprijatelja. Nažalost, njegovo tijelo nije izdržalo i napustio je ovaj svijet.

Vijest o njegovoj smrti podijelila je majka, a porodica, prijatelji i poznanici opraštaju se od Igora putem društvenih mreža, prenosi Srpska Info.

– Dragi naš anđeo Igor je otišao iz našeg života, ali nikad neće iz našeg srca. Draga moja Dragana, anđeoska duša je stigla u svoj dom. Iskreno saučestvujem u tvom bolu. Ne mogu ni da zamislim kako se osjećaš, ali znaj da sam uvijek tu za tebe. Primi moje iskreno saučešće! Cijela moja porodica se moli za vas, nikad ga nećemo zaboraviti – stoji u objavi koju je podijelila Igorova majka Dragana.

Igor je bio zdrav, veseo i nasmijan dječak. Kao i svaki drugi tinejdžer, išao je u školu, družio se, maštao o svojoj budućnosti. Njegovo dječije sanjarenje, jednog dana prekinula je zloćudna bolest, iako na početku uopšte nije djelovalo da je u pitanju rak.

– Prvi simptomi bili su glavobolje i povraćanje, to je trajalo oko desetak dana. Doktori su mislili prvo da je korona. Primao je infuzije, ali uzalud. Bolovi su i dalje bili prisutni. Onda smo odlučili da odemo u bolnicu. Uslijedio je i magnet, gdje su ustanovili da ima tumor na mozgu – ispričala je u junu njegova majka Dragana.

Igor je prvi put operisan u Beogradu. Nažalost, godinu kasnije, tumor se vratio. Tada, Brkići su morali da se obrate ljekarima u inostranstvu, jer u Srbiji nije postojala terapija za takvu vrstu tumora.

Nažalost, kada je imao samo sedam godina, Igor je izgubio oca. Iz njegovog naručja, oteo ga je nevidljivi neprijatelj sa kojim se i Igor borio.

– Moj muž je preminuo prije 10 godina. Igor je tada imao samo sedam godina. Igor ima i mlađu sestru Ivonu, koja je izgubila oca sa samo tri godine. Imao je kancer debelog crijeva i nije uspio – prisjeća se Igorova majka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana