Hrvatin: Nisam imao osjećaj da će mi pozliti kada smo uklanjali tijelo Mitića

Tanjug
Hrvatin: Nisam imao osjećaj da će mi pozliti kada smo uklanjali tijelo Mitića

BEOGRAD - Okrivljeni-saradnik Bojan Hrvatin danas je odgovarajući na pitanje sudije rekao da uklanjanje tijela Nikole Mitića, odnosno komadanje i mljevenje u industrijskog mašini, nije uticalo tada na njega i da nije imao osjećaj da će mu pozliti.

Sudija je pitala Hrvatina kako se osjećao pošto je tada prvi put učestvovao u uništavanju tijela, na šta je on odgovorio da u tom trenutku nije ostavilo utisak na njega.

Odgovarajući na Miljkovićeva pitanja, Hrvatin je rekao da je od pripadnika ovog klana saznao da je Mile Radulović Kapetan preuzeo poslove škaljaraca, nakon ubistva Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini i Alana Kožara  i Damira Hadzića na Krfu.

Hrvatin je zatim odgovarao na pitanja o otmici Mileta Radulovića Kapetana i ubistvima Damira Hodžića i Adisa Spahića, navodeći da je Miljkvić slao slike na grupu ubijenog Hodzića kako leži na kauču prekriven šarenim čaršafom.

Pored slika Hodžića, Hrvatin je rekao da je Miljković poslao i sliku vezanog Radulovića na podu u kući sa cigarom u ustima i paklicom malbora pored njega.

Hrvatin je pričajući o uništavanju automobila "fiat doblo" rekao da je Nikola Vušović zvani Dzoni sa Vračara nakon hapšenja Belivuka i Miljkovića, napravio grupu u kojoj je, pored Hrvatina bio i Dušan Jovanović Giba, Vladimir Vojinović i Dario Đorđević Dekster i organizovali da se uništi taj auto kao i "bmv" koji je Miljkvić koristio a koji je pripadao ubijenom Zdravku Radojeviću.

Sudija je Miljkovića nakon pauze upozorila da ne može okrivljenog-saradnika da optužuje da laže, a Miljković je tokom današnjeg suđenja u jednom trenutku rekao Hrvatinu "cedićemo te Bojane do zadnjeg dana".
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana