Hodža: Pantiću nisu uskraćena prava, nalazi se u policijskoj stanici na Jarinju

Tanjug
Hodža: Pantiću nisu uskraćena prava, nalazi se u policijskoj stanici na Jarinju

PRIŠTINA- Jedan od direktora kosovske policije Gazmend Hodža rekao je da se uhapšeni bivši policajac Dejan Pantić nalazi u policijskoj stanici na Jarinju i da “ima iste uslove kao i policajci u toj stanici” dodajući da su postavljene barikade onemogućile posjetu porodice.

-Pantić ne spava na stolici, spava u krevetu, ima hranu, vodu, lijekove koje mu prepiše ljekar. Posjetio ga je i medicinski tim Euleksa. Ovdje se ne radi o bilo kakvom maltretiranju i uskraćivanju njegovih prava -  rekao je Hodža, a preneo portal “Kaldžo”.

On je rekao da je Pantić smješten u policijsku stanicu u Jarinju “zbog okolnosti koje su nastale nakon postavljanja barikada” i objasnio zašto njegova porodica ne može da ga posjeti.

-Njegov advokat je bio prisutan kada ga je sud ispitivao. Sloboda kretanja u tom dijelu je ograničena, ali su barikade ono što je onemogućilo posjetu porodice - dodao je Hodža.

Bivšem policajcu Pantiću je 12. decembra određen pritvor u trajanju od mjesec dana, a uhapšen je dva dana ranije na prelazu Jarinje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana