Generalni direktor FK Partizan na informativnom razgovoru

Agencije
Generalni direktor FK Partizan na informativnom razgovoru

BEOGRAD- Generalni direktor Partizana Miloš Vazura priveden je kasno sinoć na informativni razgovor nakon čega je pušten, prenose mediji u Srbiji.

Dugogodišnji funkcioner Partizana dao je izjavu na okolnosti vezane za uhapšene vođe navijača, nakon čega je pušten, javio je Kurir.

Vođe grupe navijača Partizana Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković zvani Mare uhapšeni su u četvrtak, a tada je pretereseno 30 lokacija širom Beograda.

Jedna od njih je i prostorija navijača Partizana koja se nalazi na južnoj tribini stadiona u Humskoj, dok su jake policijske snage smeštene i na zapadnoj tribini.

U Tužilaštvu za organizovani kriminal sinoć je počelo  saslušanje Belivuka  koji je osumnjičen kao vođa kriinalne grupe za  niz teških krivičnih djela.

Pripadnici organizovane kriminalne grupe, njih 19, koji su u četvrtak uhapšeni u zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativne agencije, a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, sinoć su iz SBPOK-a na Makišu privedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

U pratnji 22 vozila, u kojima su se nalazili pripadnici organizovane kriminalne grupe, bile su specijalne jedinice Žandarmerije i specijalne jedinice SBPOK-a, kao i pripadnici Interventne jedinice 92 Policijske uprave za grad Beograd, dodaje se u saopštenju.

Prilikom njihovog sprovođenja do Specijalnog suda saobraćajna policija je blokirala kompletnu trasu kretanja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana