Gdje su ubice MMA borca Stefana Savića?

GS
Gdje su ubice MMA borca Stefana Savića?

BEOGRAD - Stefan Savić (23), reprezentativac Srbije i MMA borac, ubijen je u noći između 24. i 25. februara na Dorćolu. Od tada je prošlo šest mjeseci, a od osumnjičenih za ubistvo, Vasilija Gačevića (23) i Marka Daničića (23), nema ni traga ni glasa!

Posljednja informacija koja je objavljena u medijima jeste da su do sada ispitani svi svjedoci stravičnog ubistva, među kojima je i svjedok iz Crne Gore.

Iz bjekstva zvao porodicu? Trag koji policija ima jeste da je osumnjičeni Daničić iz bjekstva kontaktirao svoju porodicu.

On je navodno bez znanja Gačevića pozvao porodicu i rekao im da mu je teško, te da razmišlja o predaji policiji.

Kako tvrdi „Republika“, Gačević i Daničić su nakon ubistva pobjegli na Kosovo i Metohiju, nelegalnim putem preko administrativne linije, pa se vjeruje da im je ponestalo sredstava za život.

 Trener Savića, Borislav Ćosić, ispričao je za „Blic“ da je 6. aprila održano finale Evropskog MMA prvenstva, te da je upravo tada održana premijera dokumentarnog filma posvećenog ubijenom mladiću.

- Bilo je mnogo emotivno, niko nije mogao da suzdrži suze... Stefan je uvijek uz nas, čuvamo ga u zajedničkim uspomenama! - rekao je za „Blic“ trener ubijenog Stefana Savića, piše Blic.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana