Gašić: Nikakvi spiskovi nas neće spriječiti da odbranimo svoj narod

Srna
Gašić: Nikakvi spiskovi nas neće spriječiti da odbranimo svoj narod

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić poručio je da nikakvi spiskovi, poput onog koji objavilo “Samoopredjeljenje” Aljbina Kurtija, neće spriječiti Srbiju da odbrani svoj narod na Kosovu i Metohiji.

Gašić je naveo da novi spisak nepoželjnih Srba koji je objavilo “Samoopredjeljenje” Aljbina Kurtija nije ništa drugo nego “spisak za odstrijel”.

On je ocijenio da su konstantne provokacije i prijetnje “Kurtijevog trbuhozborca Armenda Muje još jedan pokazatelj da predstavnici privremenih institucija u Prištini nikada neće ostaviti Srbe na miru”.

“Današnji spisak koji je Muja objavio nije ništa drugo nego spisak za odstrel. Spisak na kojem se, između ostalog, pored predsednika /Srbije Aleksandra/ Vučića, njegovog sina Danila i brata Andreja nalazim i ja”, naveo je Gašić.

On je dodao da bi Muja trebalo bi da zna da se nikada ne prijeti praznom puškom, objavljeno je na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.

“Nikakvi spiskovi nas neće sprečiti i uplašiti da odbranimo svoj narod na Kosovu i Metohiji i uvek ćemo biti tu da ga zaštitimo”, naglasio je Gašić.

Poslanik Kurtijevog “Samoopredjeljenja” Armend Muja objavio je ranije danas na “Fejsbuku” spisak sa nazivima, kako je naveo, “srpskih kriminalnih organizacija i njihovih rukovodilaca”, tražeći njihovo hapšenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana