Detalji tragedije u Leskovcu: Ubistvu prethodila žestoka svađa oko novca

G.S.
Detalji tragedije u Leskovcu: Ubistvu prethodila žestoka svađa oko novca

LESKOVAC - Dvadesetogodišnjak čiji su inicijali M.I. iz Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je sjekirom ubio četiri osobe, članove porodice, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Osumnjičeni je uhapšen po nalogu zamjenika višeg javnog tužioca. Na teret mu je stavljeno krivično djelo teško ubistvo za koje se sumnjiči da ga je počinio prošle noći.

“Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu”, navedeno je u saopštenju policije.

Četvorostrukom ubistvu u Leskovcu, koje se dogodilo danas u 14.45 časova u Ulici Ratka Pavlović, prethodila je svađa oko novca između Miloša I. (22), koji je priveden zbog sumnje da je počinio ovaj zločin, i njegovog oca Predraga, inače glave porodice, javlja Pink.

Do svađe je, navodno, došlo oko ponoći. Naime, Miloš mu je tražio pare, ali otac nije htio da mu da i tada je on prvo sjekriom nasrnuo na maćehu, zatim je usmrtio polusestru, pa sestru, a na kraju i oca.

Pink.rs javlja da su svi članovi porodice bili štićenici Centra za socijalni rad.

Miloš I. je da, podsjetimo, najvjerovatnije sekirom, ubio svog oca Predraga (45), svoju sestru, a Predragovu ćerku Anu I .(19) koja je bila u poodmakloj trudnoći, zatim Predragovu vanbračnu suprugu Danijelu R. (43), i njenu maloljetnu ćerku Saru (12).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana