Dačić: Verujem Vučiću da će se povući sa čela SNS

Tanjug
Foto: Tanjug

BEOGRAD - Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da vjeruje predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću kada kaže da će se ove godine povući sa čela SNS.

Dačić je u intervjuu za Nedeljnik rekao da je, za razliku od bivšeg predsjednika Borisa Tadića koji je otvoreno govorio da ne namjerava da se odrekne funkcije predsjednika svoje stranke, Vučić od prvog dana kako je postao šef države najavio povlačenje sa stranačke funkcije.

"I to će da uradi već ove godine, tako je najavio", rekao je Dačić. Na pitanje u vezi sa sumnjama dijela javnosti da će se Vučić stvarno povući sa mjesta predsjednika SNS, Dačić je rekao: "Vi ne morate, ja mu verujem. Uostalom, to kako neki predsjednik obavlja svoju funkciju i da li mu ljudi vjeruju, lako se provjerava na izborima, a Vučić je ubjedljivi pobjednik". Dačić je rekao da će SPS podržati Vučića kao zajedničkog kandidata na izborima za predsjednika države, ali da će još razgovarati o tome da li će da nastupaju sa različitim listima ili zajedno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana