Dačić se ponovo oglasio: Hajrizi je lagao!

GS
Dačić se ponovo oglasio: Hajrizi je lagao!

BEOGRAD - Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su lažne informacije o navodnoj izjavi Artana Hajrizija da mu je dokumenta uzeo brat, jer ako je brat već došao u Njemačku, što bi se vraćao u Preševo!?

“Lice čija su dokumenta kod naše policije Artan Hajrizi, dao je izjavu policiji u Hanoveru danas u 11:55 časova da mu je prekjuče njegov brat Faton iz njegovog stana u Hanoveru ukrao lična dokumenta", rekao je Dačić i dodao:

"U pitanju je klasična laž, jer po kojoj logici lice se iz Hanovera vraća u Preševo ilegalno i ponovo pokuša da ilegalno ode u Njemačku?! Iz ovoga se jasno vidi da je to dogovoreno ranije i da je riječ o organizovanom aktu".

Poručio je da njemačka policija treba hitno da odgovori da li je Faton bio u Hanoveru i kako je ušao i izašao, i kako se našao u Preševu i zašto, sa kojim ciljem?

"Posljedica tog terorističkog akta i organizacije je ubistvo policajca, i zato tražimo i očekujemo punu saradnju sa njemačkom policijom i EULEKSOM, a ne laži u koje niko ne vjeruje", izjavio je Dačić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana