Da se tradicija nastavi i u budućnosti!

Tanjug
Da se tradicija nastavi i u budućnosti!

BEOGRAD - Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović rekao je večeras na dočeku olimpijaca da se nada da će se ova tradicija nastavljati i u budućnosti.

Više desetina hiljada građana okupilo se u Beogradu da pozdravi trofejne srpske olimpijce, vaterpoliste, Novaka Đokovića, Zoranu Arunović, Damira Mikeca, Aleksandru Perišić i košarkaše. 

"Nadam se da će se tradicija nastavljati i u budućnosti. Emocije su vrlo pomešane. Svi smo prijatno iznenađeni podrškom ljudi. Kao što je i Nole rekao, imali smo iskustvo da budemo tu i ranije, ali je drugačije kao olimpijski tim. Stvarno je fenomenalno, ne prestajemo da se ježimo", rekao je Bogdanović za RTS na balkonu Starog dvora.

Bogdanović se osvrnuo i na sukob koji je imao sa Lebronom Džejmsom na Olimpijskim igrama u Parizu. Srbija je u polufinalu Olimpijskih igara izgubila od Sjedinjenih Američkih Država poslije izuzetne borbe, a na toj utakmici u verbalnom klinču našli su se Bogdan Bogdanović i Lebron Džejms.

"Iskreno da kažem, ne znam. Svađali smo se tu. Borili smo se tu, ja za svoje, on za svoje. Žar borbe. Bile su tu i psovke. To ostaje tamo", zaključio je Bogdanović.

Srbija dočekala osvajače medalja: Na balkonu Đoković, košarkaši, vaterpolisti...

Vučić primio učesnike Olimpijskih igara i članove njihovih stručnih štabova

Bogdanović: Ko je najbolji? Srbija!

Đoković "zapalio" Beograd! (VIDEO)

Nole oduševljen atmosferom: Svaki put me sve više iznenađujete

Pešić dirigovao "horom", igrači i hiljade navijača mu pjevali i skandirali! (VIDEO)

Spektakularan izlazak Jokića: "Zamislite tek da voli košarku..."

Ivana Španović čekala olimpijce u masi (VIDEO)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana