Čačak: Zdravstvno stanje povređenih u napadu stabilno

Tanjug
Čačak: Zdravstvno stanje povređenih u napadu stabilno

ČAČAK - Zdravstveno stanje povređenih u napadu koji se noćas dogodio u Čačku, kada je muškarac nasrnuo nožem na svog komšiju, je stabilno i niko nije životno ugrožen, potvrđeno je za Tanjug u Opštoj bolnici u Čačku.

Noćas oko 22 časa, u Ulici Danice Marković, u čačanskom naselju Kej, muškarac je nožem nasrnuo na svog komšiju koji živi u stanu iznad njega, a prilikom napada u stanu su se nalazili žena i troje dece.

„Noćas je u urgentnu službu čačanske Opšte bolnice primljeno troje ljudi - dva muškarca i žena.

Jedan od primljenih muškaraca imao je ubodne rane grudnog koša, ali nije bio životno ugrožen. Nakon jutrošnje dodatne dijagnostike, on će biti prebačen na odeljenje hirurgije.

Žena je imala povrede šake pa je nakon pregleda i ukazane pomoći puštena na kućno lečenje, dok je drugi muškarac doveden u urgentnu službu bolnice u Čačku u pratnji policije i on je nakon pružene pomoći otpušten sa bolničkog liječenja”, potvrđeno je za Tanjug u Opštoj bolnici u Čačku.

Kako smo nezvanično saznali, muškarac je i ranije prijavljivan policiji zbog nasilničkog ponašanja. Na lice mjesta izašla je policija, a istraga će pokazati sve detalje ovog obračuna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana