Brnabić:Fascinantno koliko se prave ludi, a ko je izazvao nerede i haos

Tanjug
Brnabić:Fascinantno koliko se prave ludi, a ko je izazvao nerede i haos

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je fascinantno koliko se neki ljudi prave ludi kada je u pitanju nasilje, za koje pritom optužuju vlast i dodala da to rade uvek isti, zato što misle da im se može, da su 'elita', bogomdani da rade šta im je volja.

"Fascinantno je koliko se svi prave ludi – kakvo nasilje, pa mi smo fini i pristojni, samo vlast može da izazove nerede i haos, ..", navela je Brnabić na svomk nalogu na društvenoj mreži X (tviter).

Ona je postavila i nekoliko pitanja: Ko je pokušao da linčuje Miladina Kovačevića (kome ste rekli da su ga "samo malo povukli za uvo, ništa strašno")?".

Brnabić je pitala i ko je pokušao da upadne u RIK, sa sve noževima i metalnim šipkama, kao i ko je maltretirao i ponižavao žene (državne službenike iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave) da ne mogu da izađu iz zgrade.

"Ko je uništavao Gradsku skupštinu, lomio ulazna vrata, prozore, pokušavao da zapali kablove, vadio kamene kocke ispred Starog dvora i gađao policiju? Ko je rekao "slušaćete oluju, "jurićemo vas po ulicama", dosta priče, sada dela", zauzećemo institucije i slično?", upitala je Brnabić. Ona je poručila i da su to radili uvek isti.

"Vi, uvek isti vi. Zato što mislite da se vama može, da ste 'elita', bogomdani da radite šta vam je volja. I kada su posledice vaših akcija poziva i reči - razbijene glave, polomljne nog ei uništena imovina građana Srbije onda - nije se desilo i o tome ne znate ništa", napisala je Brnabić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana