Beograd: Uhapšena četvorica napadača na advokata i sudiju

Srna
Beograd: Uhapšena četvorica napadača na advokata i sudiju

BEOGRAD - Policija u Beogradu uhapsila je četiri osobe, osumnjičene za napad na advokata Gorana Petronijevića i penzionisanog sudiju Novicu Pekovića, potvrđeno je Srni u MUP Srbije.

U saopštenju MUP Srbije navodi se da su uhapšena lica čiji su inicijali N.Đ. (41), B.M. (53), U. A. (40) i M. V. (40), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da su oni noćas u bašti jednog kafića na Vračaru zadali više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu šezdesetogodišnjem i sedamdesetogodišnjem muškarcu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Beogradski mediji su javili da su Petronijević i Peković bili u bašti kafića na Vračaru i bez bilo kakvog povoda napala ih je oko ponoći grupa huligana koja je prethodno pravila galamu i dobacivala prolaznicima, a sjedeli su u kafiću neposredno kraj ugostiteljskog objekta gde su bili Petronijević i Peković.

Oni su prevezeni u Urgentni centar i konstatovane su im teške tjelesne povrede.

Petronijević je potvrdio za TV "Pink" da su napadnuti i naveo da ni on ni Peković ne poznaju napadače.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana