Zagrepčani satima čekaju zbog dojava o bombama: Jedna žena urlala: "Moram po jaja!”

GS
Zagrepčani satima čekaju zbog dojava o bombama: Jedna žena urlala: "Moram po jaja!”

ZAGREB - Nakon što je jutros policija primila dojavu o bombi na četiri lokacije na području Novog Zagreba, evakuisan je trgovački centar Avenue Mall, kao i Prekršajni i Opštinski sud, te Zagrebački Velesajam.

U toku je pregled prostora, a kako govore radnici i kupci, alarm se u Avenue Mallu, zbog dojave o bombi oglasio u 10 i 15 časova, nakon čega su njegove prostorije evakuisane, piše „Jutarnji list“.Policija je stigla nakon svega nekoliko minuta.

Trenutno ispred Avenue Malla nema gužve, tek nekolicina kupaca čeka kako bi u garaži preuzela svoje automobile, dok se većina radnika razbježala po kafićima. Na ulazu u trgovački centar stoji radnik obezbjeđenja koji građanima govori da ne mogu ući.

Iako većina kupaca tek s blažim razočaranjem i kolutanjem očima prima vijesti o zatvorenom trgovačkom centru, neki prigovaraju radniku obezbjeđenja jer ih ne pušta unutra.

- Došla je jedna gospođa koja je počela urlati, te je govorila da mora po jaja kad je radnik obezbjeđenja nije pustio  - prepričala je jedna Zagrepčanka.

Dva policajca su u 12 i 15 časova izašla iz šoping centra. Odmah su malobrojni kupcima krenuli prema njima tražeći odgovor na pitanje kad će pretraga završiti.

- Neće vam to skoro. Vjerojatno tek negdje oko četiri - odgovorio im je policajac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana