Za tri godine 10 ubistava u Baru

Agencije
Za tri godine 10 ubistava u Baru

Bar - Od početka 2012. godine na području koje pokriva barska policija dogodilo se deset ubistava, od kojih je osam rasvijetljeno.

Među nerasvijetljenim ubistvima su likvidacije Stefana Đukića iz 2013. godine i vođe barskog klana Armina Muše Osmanagića iz septembra prošle godine. Prema policijskoj evidenciji u 2012. godini u Baru se dogodilo jedno ubistvo, 2013. i 2014. po tri ubistva, a za prva tri mjeseca tekuće godine dogodile su se tri likvidacije.

- Na području djelovanja Centra bezbjednosti Bar u prethodne tri godine, od 1. januara 2012. godine pa do danas, počinjeno je 10 ubistava, od kojih je osam u trenutku izvršenja bilo po nepoznatom počiniocu, dok su dva bila po poznatom izvršiocu. Od tih osam krivičnih djela po N. N. do sada je rasvijetljeno šest. Dakle, od deset ubistava rasvijetljeno je ukupno osam, što iznosi 80 odsto, dok se preduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju ova dva krivična djela - navela je Uprava policije Bar.

Od početka godine u Baru su se dogodila tri ubistva i sva su riješena.

Dva barska klana godinama se bore za prevlast na narko-tržištu tog grada i većina ubistava dogodila su se u obračunu tih klanova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana