Za određene grupe vozila zabrana vožnje na dijelu auto-puta Rijeka-Zagreb

Srna
Za određene grupe vozila zabrana vožnje na dijelu auto-puta Rijeka-Zagreb

ZAGREB - Na auto-putu Rijeka-Zagreb između petlji Kikovica i Bosiljevo dva zbog zimskih uslova zabranjen je saobraćaj za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna je zimska oprema.

Vozila na koje se odnosi zabrana isključuju se na odmorištu Vukova Gorica u smjeru Rijeke i petlji Kikovica u smjeru Zagreba.

Zbog olujnog vjetra na auto-putu A7 između petlji Draga i Šmrika, na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog, putu DC99 petlja Križišće-A7-Križišće i lokalnom putu Križišće-Kraljevica saobraćaj je zabranjen za autobuse na sprat, vozila s kamp prikolicama i motocikle /prva grupa/, a na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene dodatno je zabranjen i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom /prva i ruga grupa/.

Na Krčkom mostu zabranjen je saobraćaj za prvu grupu vozila /motocikli, prikolice za stanovanje, kamp-prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 metra, autobusi na sprat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, automobile koji vuku malu prikolicu s jednom osovinom/.

Zbog radova na auto-putu cA1 na vijaduktu Drežnik vozi se jednim trakom, usporeno, u koloni između tunela Sveti Marko i petlje Karlovac u smjeru Zagreba.

Zimski su uslovi i zabrana za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna je zimska oprema na određenim putevima u Gorskom kotaru i Lici, sapššteno je iz Hrvatskog auto-kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana