Vučiću stigla čestitka iz Hrvatske: Vaša pobjeda je i naša pobjeda

GS
Foto: Tanjug

ZAGREB - Predsjednik skupštine SDSS-a Vojislav Stanimirović zajedno s predstavnicima stranke i čelnicima srpskih institucija na istoku Hrvatske čestitao Vučiću pobjedu.

"Poštovani Predsjedniče Aleksandre želimo da Vam čestitamo na sjajnoj izbornoj pobjedi već u prvom krugu. Vaša pobjeda je i pobjeda našeg naroda i naše Srbije", stoji, između ostalog, u čestitci.

"To je pobjeda mira i stabilnosti koji su nam svima neophodni u ovim izazovnim vremenima. Svi mi Srbi koji živimo van Srbije u Vašoj pobjedi vidimo nadu boljih odnosa u čitavom regionu i zaštite položaja svih Srba van Srbije. Pobjeda Vas i pobjeda SNS-a donijeće godine prosperiteta i razvoja našoj Srbiji. Važno je da ostanemo ujedinjeni u strateškim opredjeljenjima našeg naroda kako u Srbiji tako u regionu. Nastavak vođenja odgovorne politike doprinijeće još većoj sabornosti našeg naroda i još boljem nacionalnom jedinstvu. Pošto su ovo osnove vašeg političkog rada Vaša pobjeda je i naša pobjeda i pobjeda svakog Srbina živio on u Srbiji ili van nje. Čestitamo Predsjedniče!", navodi se u tekstu.

Takođe, čestitku su pored predsjednika Glavne skupštine SDSS-a Vojislava Stanimirovića, potpisali i Dejan Drakulić predsjednik Zajedničkog vijeća opština, Dragana Jeckov potpredsjednica SDSS-a, Srđan Jeremić dožupan Vukovarsko-sremski i Srđan Kolar zamjenik gradonačelnika Vukovara, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana