Vlada razrješila Konjevića i Krivokapića

Tanjug
Foto: Skupština Crne Gore

PODGORICA- Vršilac dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Boris Milić imenovan je na današnjoj sjednici crnogorske vlade za novog člana Veća za nacionalnu bezbjednost, saopštio je premijer Dritan Abazović.

Vlada je usvojila prijedlog o razrješenju doskorašnjih ministara odbrane i spoljnih poslova Raška Konjevića i Ranka Krivokapića, kao i doskorašnjeg direktora Agencije za nacionalnu bezbjednst Sava Kenteru sa mesta članova Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

Boris Milić, v.d. direktora ANB-a biće član Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

Takođe, razrešeni su članovi Biroa za operativnu koordinaciju Dejan Vukšić, brigadni general Milutin Ðurović, Milena Petričević, Todor Goranović i Petar Koprivica.

Član Biroa je ostao direktor Uprave policije Zoran Brđanin, a za nove člnaove imenovani su Boris Milić, brigadni general Zoran Lazarević, Vladimir Bulajić, Janko Laković, Zoran Pujević i Jelena Maraš.

Doskorašnji direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević razrešen je sa funkcije člana Savjeta za konkurentnost. Usvojen je prijedlog da se to mjesto postavi Vladimir Bulajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana