URA : Razgovori sa svima, pa i Đukanovićem, samo demokrate ne učestvuju

Srna
Foto: Agencije

PODGORICA - U razgovorima o formiranju nove vlade u Crnoj Gori sa rukovodstvom Građanskog pokreta URA učestvovao je i DPS Mila Đukanovića, jedino nisu Demokrate.

Demokrate su jedina parlamentarna stranka koja za sada ne učestvuje u razgovorima o formiranju evropske vlade, saopštili su iz Građanskog pokreta URA, uz ocjenu da kod svih ostalih postoji visok stepen usklađenosti povodom njenog formiranja.

Iz pokreta URA su naveli da su razgovarali sa liderima Demokratskog Fronta Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem, predstavnicima Socijalističke narodne partije Vladimirom Jokovićem i Draganom Vukićem, manjinskih partija Fatmirom Đekom, Nikom Đeljošajem i Ervinom Ibrahimovićem i predstavnicima Socijaldemokrata Damirom Šehovićem i Borisom Mugošem.

URA navodi da je njihov lider Dritan Abazović, zajedno sa izvršnim direktorom Zoranom Mikićem, juče razgovarao i sa predstavnicima Demokratske partije socijalista razgovarali su juče, a na sastanku su bili Milo Đukanović, Danijel Živković i Ivan Vuković.

Iz ovog pokreta su naveli da će se konsultacije nastaviti narednih dana i početkom sljedeće sedmice.

"Prethodnih dana predstavnici URA konsultacije su obavili sa Socijaldemokratskom partijom, Pokretom za promjene i Civisom", navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana