Uhapšene tri osobe nakon što su pretukle maloljetnika

Srna
Uhapšene tri osobe nakon što su pretukle maloljetnika

PODGORICA - Tri lica uhapšena su nakon što su teško povrijedila četrnaestogodišnjeg dječaka u tuči nedaleko od Osnovne škole “Štampar Makarije” u Podgorici.

- Juče oko 9.55 časova van dvorišta pomenute škole, F.K. (44), S.K. (32) i B.K. (35) su fizički napali M.P. (21) i maloljetnog dječaka starog 14 godina - saopštila je Uprava policje Crne Gore danas.

Maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede. Lica F.K. i S.K. osumnjičena su za krivično djelo nasilničko ponašanje sa teškim tjelesnm povredama, dok je B.K. osumnjičen za nasilničko ponašanje.

- U odnosu na događaj koji je prethodio incidentu, a u kojem je oštećena maloljetna djevojčica stara 14 godina, policija je prikupila obavještenja, a spisi predmeta su dostavljeni postupajućem tužiocu na ocjenu i mišljenje - naveli su iz policije.

U saopštenju se dodaje da su trojici dječaka, koja su bili svjedoci ovog incidenta, F.K. i S.K. zadali udarce otvorenim šakama u lice i protiv njih je policija podnijela prekršajnu prijavu.

Iz policije je saopšteno da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, postupajući po prijavi da je juče došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom više lica u dvorištu srednje mješovite škole, identifikovali sve aktere i lišili slobode dvije osobe.

- Juče oko 10.30 časova policija je postupila po prijavi i izašla na lice mjesta gdje je zatekla L.P. (18) i M.B. (18). M.B. je zadobio teške tjelesne povrede, a L.P. lake tjelesne povrede - dodaje se u saopštenju.

Od aktera i svjedoka događaja prikupljena su obavještenja i obaviješten je tužilac na Cetinju koji je naložio da N.Đ. (20) bude lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje, a da S.P. (20) bude lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana