Ubo kolegu u vrat, skočio sa zgrade i poginuo

Srna
Foto: Slobodna Dalmacija

SPLIT - Radnik špediterske firme u Splitu poginuo je prilikom pada sa zgrade sa koje se bacio nakon što je kolegu ubo u vrat najvjerovatnije oštrim predmetom, javili su hrvatski mediji.

Iz splitske policije su naveli da su oko 14.00 časova zaprimili dojavu da je u zgradi u predgrađu Kopilica na području Splita povrijeđen muškarac, koji je prevezen u splitsku bolnicu.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije kolegica je čula nekakvu gungulu u kancelariji i kada je došla vidjela je povrijeđenog kako se drži za vrat i krvari. Pitala ga je gdje mu je kolega, a on je rekao da je izjurio negdje.

Pozvana je policija, a najvjerojatnije je napadač, vidjevši kolegu kako u krvi leži bespomoćno na podu, pomislio da ga je možda i ubio te se uspaničio i pobjegao pred policijom na krov zgrade odakle se bacio u smrt. 

Policijska patrol je, kad su dolazili, vidjela pad sa zgrade.

Povrijeđenom muškarcu u splitskoj bolnici je pružena ljekarska pomoć, ali nije u opasnosti po život, prenose pomenute novine. 

Niti jedan niti drugi do sad nisu bili poznati policiji po nikakvim problemima, a nije poznato koje su to međusobne razmirice imali i koje su dovele do ovakve tragedije.

Policija istražuje okolnosti događaja.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana