U Osijeku ubijen muškarac, tijelo pronašao poštar

GS
Foto: GS

Muškarac čije je tijelo u utorak ujutro pronađeno u dvorištu stambene zgrade u Osijeku žrtva je nasilnog čina, pokazala je obdukcija, saopštilo je osječko okružno tužilaštvo.

Tijelo je, pišu 24sata, pronašao poštar, a zbog ubistva su uhapšene tri osobe.

Zamjenik okružnog državnog tužioca Miroslav Dasović izjavio je novinarima na mjestu događaja u Županijskoj ulici da se sumnja na nasilnu smrt, u vidu krivičnog djela i da se nastavlja kriminalističko istraživanje.

Uviđaj još traje, prikupljaju se i izuzimaju tragovi koji će biti poslani na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić". Tijelo žrtve prevezeno je u Odjeljenje patologije osječkog KBC-a radi utvrđivanja uzroka i nastanka smrti, kazao je Dasović.

Napominje da identitet žrtve još nije utvrđen, ali se radi o osobi srednje životne dobi. Novinarima nije mogao odgovoriti mogu li dosad pronađeni tragovi nekoga povezati s krivičnim djelom, dodavši kako se tragovi i dalje prikupljaju.

Policija je jutros saopštila da joj je nešto prije osam sati dojavljeno da se, u Županijskoj ulici, u Osijeku, u dvorištu stambene zgrade nalazi nepoznati muškarac, koji leži i ne daje znakove života. Policijski službenici žurno su izašli na mjesto događaja, gdje je doktor osječko-baranjskog Zavoda za hitnu medicinu potvrdio smrt muške osobe, naveli su u osječko-baranjskoj policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana