U kancelariji rakija sa etiketom Pavelića

Agencije
U kancelariji rakija sa etiketom Pavelića

Zagreb - Direktor zagrebačkog teatra "Gavela" u sukobu je sa računovođom, koji u kancelariji drži biografiju Hitlera, flašu rakije sa etiketom Ante Pavelića i koji je govorio, prije otkaza, da "Gavela" ne smije da sarađuje sa Srbijom.

- Ne postoji "slučaj Gavela", postoji samo pokušaj rušenja ugleda teatra, zbog čega će protiv bivšeg računovođe Vinka Mikulića biti pokrenut krivični postupak - rekao je direktor "Gavele" Darko Stazić.

On je iznio podatke o poslovanju, čiju je zakonitost nastojao da ospori računovođa, kojem je poslije toga uručen otkaz zbog odavanja poslovnih tajni. Prema Stazićevim riječima, sve što je Mikulić izgovorio su manipulacije i napad iz njegovog ličnog pogleda na svijet. Problemi su počeli 2008. godine kada su Mikuliću s njegovog fiksnog telefona blokirani pozivi u inostranstvo, čime mu je onemogućeno da zove u BiH. Poslije toga on je prijavio "Gavelu" tužilaštvu i policiji. Međutim, niko nije otkrio ništa sporno.

- Mikulić nije zviždač, nego klevetnik i osoba koja u svojoj kancelariji drži Hitlerovu biografiju i flašu rakije s etiketom Ante Pavelića. Kad sam ga pitao zašto to drži, odgovorio je: Šta imaš protiv Pavelića i Hitlera? - kazao je Stazić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana