U Crnoj Gori uhapšen državljanin BiH

Agencije
U Crnoj Gori uhapšen državljanin BiH

PODGORICA - Državljanin BiH čiji su inicijali V.V. /39/ uhapšen je nakon što su pripadnici Granične policije Crne Gore u mjestu Vraćenovići u vozilu u kojem je bio pronašli 15 pakovanja marihuane.

Iz Uprave policije Crne Gore saopšteno je da su službenici Sektora granične policije, postupajući po operativnim saznanjima, u Vraćenovićima sinoć kontrolisali vozilo danilovgradskih registarskih oznaka u kojem su se nalazili V.V. i državljanka Crne Gore sa privremenim boravkom u BiH S.V. /35/, sa troje djece.

U saopštenju je navedeno da je prilikom pregleda vozila pronađeno 15 pakovanja marihuane, kao i da je o događaju upoznat tužilac u Višem tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu V.V. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Službenici granične policije Crne Gore juče su na graničnom prelazu Debeli brijeg prilikom granične kontrole turskih državljana otkrili falsifikovane isprave.

- Nakon što je sa događajem upoznat tužilac krivična prijava podnesena je protiv četiri lica zbog sumnje da su izvršili krivično djelo falsifikovanje isprava - navodi se u saopštenju.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana