Tragedija kod Dubrovnika: U sudaru više vozila poginulo dijete, šest teško povrijeđenih

GS
Foto: Ilustracija

DUBROVNIK - U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Dubrovnika u nedjelju rano ujutro poginulo je dijete, saopštila je dubrovačka policija.

Do nesreće je došlo oko 3 ujutro, kad je vozač (33) iz Albanije autom talijanskih registracija kod Orašca prešao u suprotni smjer i udario u automobil njemačkih registracija kojim je upravljao 20-godišnji Nijemac.

U nekontrolisanom kretanju automobil je potom udario u automobil slovenačkih registracija koji se kretao iza njemačkog automobila, kojim je upravljao 50-godišnjak iz srpske pokrajine Kosovo.

Auto njemačkih registracija udario je u još jedan automobil njemačkih tablica koji se kretao prema Dubrovniku, a vozio ga je 29-godišnjak iz srpske pokrajine Kosovo. 

Vozači sva četiri osobna vozila koja su sudjelovala u ovoj saobraćajnoj nesreći su alkotestirani i testovi su negativni.

Na mjestu nesreće smrtno je stradalo maloljetno dijete, putnik vozila koje je skrivilo saobraćajnu nesreću, a troje putnika iz istog vozila zadobilo je teške ozljede, svi državljani Albanije.

Osim njih, teške povrede je zadobio je vozač vozila slovenačkih tablica i dvoje putnika koji su se nalazili s njim u vozilu, od kojih je jedno maloljetno dijete, svi iz srpske pokrajine Kosovo.

Tijelo preminulog djeteta je prevezeno na Odjeljenje patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi tačan uzrok smrti, a povrijeđeni  su prevezeni u dubrovačku bolnicu gdje su zadržani na daljem liječenju.

Za vrijeme trajanja uviđaja na kojem je bio prisutan državni tužilac, saobraćaj  na tom dijelu Jadranske magistrale bio je potpuno zatvoren, prenosi 24sata.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana