Tokom pretresa Bemaxa pronađeno oružje uhapšenog bezbjednjaka Lazovića

Tanjug
Tokom pretresa Bemaxa pronađeno oružje uhapšenog bezbjednjaka Lazovića

PODGORICA - Tokom pretresa dela zgrade „Bemaxa” u podgoričkom naselju Tološi, službenici policije pronašli su nekoliko pištolja i par hiljada komada municije, pišu danas podgoričke Vijesti.

Pretres je započet u sredu uveče zbog, kako se ispostavilo lažne dojave o postavljenoj bombi u garaži i na petom spratu tog objekta.

Policijajci su, nvodi se, tokom prve kontrole, uvidjeli da nema bombe, ali su potom tražili od Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici da od suda pribave nalog za pretres, kako bi obavili detaljnu kontrolu. Tada su, kako kaže sagovornik Vijesti, u garaži pronašli zaključana dva sefa i ormarić, za koje su stanari tvrdili da ne znaju kome pripadaju.

„Nakon što je stigao nalog da se sefovi obiju, predstavnik porodice uhapšenog policajca Petra Lazovića pojavio se sa ključevima sefa… Bezbjednjak optužen za saradnju sa mafijaškom organizacijom Radoja Zvicera, navodno ima stan u toj zgradi. Nakon što su otključali te trezore, policajci su pronašli dva pištolja, za koje nekadašnji tajni agent navodno ima dozvole“, pišu Vijesti.

„U ormariću tik pored sefova“, dodaje izvor, „pronađeno je više hiljada komada municije“.

„Ne zna se čija je, jer su svi stanari saopštili da nemaju ništa s tim… Izuzeti predmeti biće poslati na vještačenje”, naveo je izvor Vijesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana