Stravičan snimak gaženja žene na pješačkom prelazu, vozač uhapšen (VIDEO)

G.S.
Foto: Printskrin

PODGORICA - U podgoričkom naselju Stari aerodrom juče oko 13 časova dogodila se saobraćajna nezgoda koja nije prijavljena Odeljenju bezbJednosti Podgorica.

Podgorička policija je utvrdila da je N.Ć. (21) iz Podgorice izazvao juče nesreću u Podgorici. On je dao izjavu u prostorijama Centra bezbjdnosti Podgorica, a nadležni tužilac će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela, saopštili su iz Uprave policije.

Nezgoda nije prijavljena ni Odjeljenju bezbjednosti Podgorica, niti se u neku od medicinskih ustanova javila osoba na ukazivanje lekarske pomoći uslijed povreda zadobijenih u nezgodi.

- Nakon što je objavljen video snimak na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, operativnim aktivnostima službenika saobraćajne policije, kao i uvidom u evidencije registracije vozila, došlo se do saznanja ko je vlasnik vozila, a nakon toga do podataka, da je u vrijeme saobraćajne nezgode, vozilom upravljao N.Ć. (21) iz Podgorice - naveli su iz Uprave policije.

Video je uznemirujućeg karaktera:

On je pronađen i priveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica gdje su od njega prikupljena obaveštenja u svojstvu građaninaprenosi Dan.

- O događaju je obavješten državni tužilac koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji dela. Službenici policije će nastaviti sa aktivnostima u cilju potpunog rasvetljavanja ovog događaja - zaključuju u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana