Spajić najavio saradnju sa Đokovićem (FOTO)

GS
Spajić najavio saradnju sa Đokovićem (FOTO)

PODGORICA - Premijer Crne Gore Milojko Spajić objavio je da je Novak Đoković izrazio spremnost da pruži besplatnu ekspertsku pomoć u kreiranju sistemske podrške sportu u Crnoj Gori.

Spajić je u svojoj objavi istakao da je cilj razvijanje novih zakonskih rješenja kako bi mladi sportisti u Crnoj Gori konačno dobili adekvatnu podršku i optimalne uslove za rad.

- Novak je spreman da nam pruži besplatnu ekspertsku pomoć u kreiranju sistemske podrške sportu u Crnoj Gori. Kroz razvijanje novih zakonskih rješenja želimo da najzad naše mlade podržimo na pravi način i da sportisti dobiju optimalne uslove za rad. Olimpijske igre 2028. ćemo dočekati mnogo spremniji, naveo je Spajić ma mreži H.

Ova inicijativa dolazi u trenutku kada je podrška mladim sportistima i unapređenje sportske infrastrukture od ključnog značaja za budućnost sporta u Crnoj Gori. Spajić je izrazio uvjerenje da će saradnja sa Đokovićem doprinijeti značajnom napretku u ovoj oblasti i boljoj pripremi crnogorskih sportista za buduća takmičenja, uključujući i Olimpijske igre 2028. godine.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana